Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33
Stonevest B.V. is in 2008 opgericht door Michiel Honée, geboren en getogen in Nijmegen met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van commercieel vastgoed en actief in diverse zakelijke netwerken.

Stonevest heeft zich als vastgoedspecialist bewezen als betrouwbare partner in het optimaliseren van vastgoed posities en het ontzorgen van vastgoedeigenaren. Wij zijn regionaal gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij. Ook levert Stonevest vastgoed advies en verzorgen wij vastgoedbeheer op landelijk niveau.

  • Aan- en verkoop bedrijfsonroerend goed (regionaal)
  • Aan- en verkoop woningen in het hogere segment (regionaal)
  • Strategische vastgoed Aavisering (landelijk)
  • Vastgoedbeheer (landelijk)

Het onderscheidend vermogen van Stonevest uit zich in het feit dat wij geen inloopkantoor zijn,  selectief zijn in de opdrachten die we aannemen en een duidelijke focus hebben op de professionele regionale markt. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan onze projecten en onze volle aandacht richten op onze opdrachtgevers.  Stonevest heeft een trouw clientèle met wie wij meerjarige duurzame relaties hebben opgebouwd.

Onze opdrachtgevers betreffen zowel grote bedrijven als Haskoning DHV, Post NL, AlfaLaval, banken, als religieuze congregaties, curatoren, advocatenkantoren en Gemeenten (zoals Nijmegen en Venlo). Tevens bedienen wij de kleinere en middelgrote vastgoedbezitters en eindgebruikers. Partijen kiezen veelal voor Stonevest vanwege onze persoonlijke en transparante werkwijze en het feit dat wij het belangrijk vinden om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen voor alle betrokkenen. Wij zijn een onafhankelijk kantoor met zeer korte lijnen, een vast aanspreekpunt, altijd goed bereikbaar en leveren de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een selectie uit onze corporate opdrachtgevers:
BallastNedam Van-Lanschot Lectricgroep
 Banning Jaegers&Soons 2BW
 Haerzathe  Heijltjes  AFS-Group
 HogevanGerven  NR6  RoyalHasDHV
 Commerce-hub  StichtingWelzijnGroesbeek Citadel-Enterprises