Bel ons: 024 324 91 33

Cargadoorweg 12-14, Nijmegen

, Vastgoed
€600.000/k.k. ,
1052 m² Parkeergelegenheid:

Object:

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Noordkanaalhaven in Nijmegen. De ligging en de bereikbaarheid zijn zeer goed door de nabijheid van de nieuwe brug is er een uitstekende connectie naar Nijmegen Noord. De op- en afritten van de Provincialeweg N326 en de Rijkswegen A73, A15 en de A50 bevinden zich in de nabije omgeving. Deze wegen hebben een goede verbinding richting Venlo, Arnhem en Duitsland.

De bedrijfsruimte is voorzien van een entree en twee overheaddeuren en heeft een oppervlakte van totaal 1.052 m2 bestaande uit een bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond van ca. 840m2 . Daarnaast is er kantoorruimte aanwezig deze bevindt zich op de begane grond (ca 59m2) en eerste etage (ca. 153m2)

Het object valt onder het bestemmingsplan Stadsbrug en heeft de bestemming Bedrijf categorie 1. Ter plaatse van de bestemmingsaanduiding B1; bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 t/m 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten; Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar

Huurprijs:

€52.500,- per jaar exclusief BTW

Koopsom:
€600.000,-

Servicekosten:

niet van toepassing

Huurtermijn:
5 jaren + 5 jaren vervolgens verlenging met telkens 5 jaar
Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient deze minimaal een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te storten.
Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.
Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod