Bel ons: 024 324 91 33

De Geest 20C, Beek-Ubbergen

Vastgoed
€575.000/v.o.n.
2885 m² Parkeergelegenheid:

Laatste kavel in project de Geest!

Bouw hier uw droomhuis in het idyllische Beek-Ubbergen, met een prachtig uitzicht. Het betreft een groot vrij liggend kavel van ca. 2.875 m2, met een bouwvlak van ca. 360 m2.

Rijk aan historie
Het kavel ligt op een historische locatie in het Gelderse Beek. Het dorp heeft zijn naam te danken aan de beken die uit de in de ijstijd gevormde stuwwal vloeien. Al vanaf de Romeinse tijd is Beek een belangrijke plaats. Talloze sporen in het landschap verwijzen hiernaar terug.

Vanuit de woning loopt u zo het Kastanjedal in dat onderdeel uitmaakt van de Heerlijkheid Beek, een zeer fraai op de stuwwal gelegen landschap met een grote afwisseling van bos, beekjes en uitgestrekte velden met prachtige vergezichten. Zichtbaar vanaf het kavel is de Ooijpolder, een bijzonder natuurgebied in het laaggelegen open rivierenlandschap van de Waal.

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt op fietsafstand met alle voorzieningen die een stad kent. Het dorp Beek zelf kent ook een hoog voorzieningenniveau: horeca met gezellige terrassen, een supermarkt, drogisterij, slagerij, bakker, etc. Tevens zijn er scholen, tandarts en een huisartsenspraktijk. Tevens kent Beek een rijk verenigingsleven, zoals tennis, voetbal en paardrijden. Ook heeft Beek een schutterij, harmonie en carnavalsvereniging.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod