Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Flavus 1, Nijmegen

Vastgoed
€25.000
198 m² Parkeergelegenheid:

Omgeving
Deze prachtige vrijstaande kantoorvilla uit ca. 1917 is gelegen in Nijmegen
West nabij de Handelskade en in een aantrekkelijke en levendige buurt op korte afstand van het historisch centrum van Nijmegen, het Kronenburgpark en het centraal station. Aan de andere zijde bent u in no-time bij het uiterst hippe Honigcomplex dat ook wel dé nieuwe hotspot in Nijmegen genoemd wordt. De kantoorvilla heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen. Zo is er via de brug ‘De Oversteek’ toegang tot de A15, A50 en A73. Daarnaast is er een bushalte voor de deur en is het centraal station op een paar minuten fietsafstand zeer goed te bereiken. Daarnaast is de villa op loopafstand gelegen van de restaurants Loetje en Bankoh.

Object
Middels de gezamelijke entree komt u binnen in de karakteristieke hal, voorzien van prachtig houtsnijwerk, welke toegang biedt tot de verschillende ruimten. De kantoren zijn allen afsluitbaar.

De beschikbare begane grond bestaat uit vier aparte ruime kantoren. Daarnaast zijn er een vergaderruimte, bergruimte, keuken, privetoilet en gastentoilet aanwezig.De kantoren zijn allen voorzien van veel daglichtinval en zijn ruim opgezet.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan Nijmegen oud west en heeft de bestemming Gemengd: De voor ‘Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven, cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat alleen bestaande geluidsgevoelige functies zijn toegestaan en geluidsgevoelige functies
waarvoor ten tijde van vaststelling van het bestemmingsplan een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder is verleend. Ter plaatse van de aanduiding ‘milieuzone – functiemengingsgebied’ zijn deze functies toegestaan voor zover deze voorkomen in categorie A, B of C van de Staat van bedrijvigheid en/of in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijvigheid. Buiten de aanduiding ‘milieuzone – functiemengingsgebied’ zijn deze functies alleen toegestaan voor zover deze voorkomen in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijvigheid;

Oppervlakten en inhoud
Totale oppervlakte ca. 385 m2 v.v.o.
Begane grond ca. 198 m2 v.v.o. waarvan 23m2 verkeersruimte
Kelder ca. 187 m2 v.v.o. (optioneel)

Huurprijs €25.000,- per jaar excl. BTW
Servicekosten €35,- p.m2.p.j. excl. BTW t.b.v. GWL, onderhoud en administratiekosten
Parkeren Op de openbare weg, vrij parkeren

Huurtermijn:
5 jaren + 5 jaren vervolgens verlenging met telkens 5 jaar
Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient deze minimaal een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te storten.
Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.
Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod