Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Groenestraat 323, Nijmegen

Vastgoed
€395.000/k.k. ,
250 m² Parkeergelegenheid:

Groenestraat 323, Nijmegen

Object/ligging
Het object betreft een werk/winkel pand met bedrijfswoning gelegen op een hoek van een van de bekendste straten van Nijmegen, de Groenestraat. Gunstig gelegen in de nabijheid van de binnenstad van Nijmegen en ten opzichte van diverse uitvalswegen en voorzieningen waaronder, winkels, sportvoorzieningen en het centraal station.

De eerste en tweede verdieping van het object heeft de bestemming bedrijfswoning en gedeeltelijk woning. De woning beschikt over een moderne open keuken, ruime woonkamer, drie slaapkamers en een ruime badkamer.

De oude entree (zie plattegrond) bevond zich vroeger aan de zijkant van het object. Eventueel zou dit mogelijkheden kunnen bieden om het pand anders in te delen/functioneel te splitsen.

Het object beschikt over een zijtuin en biedt eventueel mogelijkheden voor een ruime voortuin. Daarnaast is aan de achterzijde van het object een garage gelegen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hatert
sectie: M
nr: 1757

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Nijmegen midden”. De begane grond heeft de bestemming “gemengd”. De voor gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven, cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en detailhandel. De bovenwoning heeft de bestemming bedrijfswoning/wonen

Oppervlakte
Begane grond totaal ca. 105 m2
Garage ca. 17 m2
Bovenwoning ca. 145 m2
Oppervlakte perceel ca.278m2
Frontbreedte ca. 6 meter.

Indeling
Begane grond:
De entree van het werk/winkel gedeelte van het object is gelegen aan de Groenestraat. Het vloeroppervlak van de winkelruimte aan de voorzijde en achterzijde bedraagt in totaal ca. 75 m2. Aan de achterzijde beschikt het object daarnaast over een toilet en magazijnruimte welke verbonden is aan en toegang biedt tot de garage.
Via de hal bereikt men de trap naar de kelderruimte en de trap naar de bovenwoning op de eerste en tweede verdieping van het object.

Eerste etage:
Op de eerste etage bereikt men via de gang de ruime woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op deze verdieping bevinden zich tevens een toiletruimte en een ruime werk/slaapkamer. Via de trap op de gang bereikt met vervolgens de tweede verdieping.

Tweede etage:
Op de tweede etage bevinden zich twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer met bad, moderne wastafel en toilet. Via een luik in het plafond op de overloop bereikt men de vliering.

Koopsom
€ 395.000,–k.k.

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod