Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Hagenbroek 11-12, Thorn

Vastgoed
€1.400.000/k.k. ,
1100 m² Parkeergelegenheid:

Te koop Huize Maria-Rust

Het object betreft een vrijstaand hoofdgebouw met diverse bijgebouwen, landelijk gelegen in Noord-Limburg nabij de dorpskern van (het witte stadje) Thorn en nabij de autosnelweg A2 (Eindhoven-Maastricht) en de aansluiting op de A73, 10 kilometer onder Roermond en op 1 kilometer van de Belgische grens.

Het hoofdgebouw is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1945 als landhuis en is momenteel in gebruik als huisvesting voor religieuzen met ondersteunende dienstverlening.

Het hoofdgebouw is opgebouwd in 2 lagen met ondergelegen souterrain (aan de voorzijde geheel boven maaiveld gelegen) en dak-etage. Het heeft een totale oppervlakte van circa 1.100 m² BVO en beschikt over alle gebruikelijke faciliteiten met circa 30 kamers, diverse badkamers, grote keuken (met koelcel), pantry’s en diverse balkons.

De bijgebouwen betreffen 3 vrijstaande garages/ bergingen (respectievelijk circa 60 m², 60 m² en 40 m²) een vrijstaand gastenverblijf met berging (respectievelijk circa 130 m² en 25 m²) en een kleine kapel met externe toegang.

Het buitenterrein is geheel aangelegd en voorzien van omheining met toegangspoort, vijver- bos- en graspartijen en verhardingen ten behoeve van de bereikbaarheid van de gebouwen.

Huidige bestemming betreft een klooster, voortgezet gebruik dan wel wonen dan wel horeca (alles in overleg).

Uitgebreide informatie met foto’s, videomateriaal, plattegrondtekeningen, overige relevante informatie en verkoopvoorwaarden zijn beschikbaar via de verkopend makelaar.

Plattegrond

Contact

Overig aanbod