Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Heyendaalseweg 215, Nijmegen

Vastgoed
207 m² Parkeergelegenheid:
Object:
Zeer interessant object met een gunstige bestemming (gemengd) detailhandel, kantoor en wonen is toegestaan. Momenteel is er op de begane grond een bloemisterij en zijn de eerste en tweede etage bewoond, het is ook mogelijk het gehele pand te bewonen. Het object is zeer gunstig gelegen op een zichtlocatie in de geliefde wijk Brakkenstein, zeer nabij de Radboud Universiteit en diverse sportvelden. De winkelruimte is nu nog in gebruik, maar zal bij de eigendomsoverdracht vrij van huur en gebruik, leeg en ontruimd worden opgeleverd. De bovenwoning is verhuurd voor € 1.000,– per maand voor een periode van 24 maanden. De ingang van de huurovereenkomst is 1 juni 2018.
Begane grond
Betreed het object aan de straatzijde en kom binnen in de ruime winkel op de begane grond met een lengte van maar liefst 16,5 meter met een prachtige hardstenen vloer. Via de winkelruimte is het mogelijk de overige ruimten: hal met toilet, kantine en overdekte buitenruimte op de begane grond te bereiken. Tevens is het mogelijk de bovengelegen etages en de kelder te bereiken. Er is een tweede ingang aan de zijkant van het object die direct toegang biedt tot de eerste en tweede etage.
Eerste etage
Betreed de eerste etage via de trap en kom aan op de overloop die toegang biedt tot de slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, berging en tweede etage. Via de woonkamer met openslaande deuren heeft u toegang tot het dakterras. De keuken is ruim opgezet en heeft door de diverse ramen veel daglichtinval. De slaapkamer is voorzien van een sfeervol glas in lood raam en een dakraam.
Tweede etage
Via de vaste trap bereikt u de tweede etage. Dit betreft grote ruimte met wastafel en inbouwkast. Er is een aansluitende bergruimte en dakkapel aanwezig.
Overige informatie:
Vraagprijs:                                €375.000,- k.k.
Bestemming:                           Gemengd
Gebruiksoppervlakte totaal: 207  m2
Inhoud:                                     758  m3
Begane grond:                         106  m2
Kelder:                                        17   m2
Eerste verdieping:                   55,5 m2
Tweede verdieping:                28,4 m2
Overkapping:                          22,3 m2
Dakterras:                                 6,1 m2

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod