Bel ons: 024 324 91 33

Kastanjedal 1 Beek-Ubbergen

Vastgoed
€195.000/k.k.
61 m² Parkeergelegenheid:

Omschrijving

Kastanjedal 1, 6573 DM te Beek-Ubbergen

Locatie/Object
Het betreft een benedenwoning aan de Kastanjedal 1 te Beek-Ubbergen. Deze benedenwoning ligt aan de rand van het centrum en naast de ingang van het prachtige Kastanjedal, bij het waterrad.

Via de hal betreedt u de twee slaapkamers en woonkamer. Aan het einde van de hal bevindt zich de keuken met toegang tot de tuin.

Beek is omsloten door verbluffend natuurschoon. De voorlaatste ijstijd zorgde voor het ontstaan van het karakteristieke uiterlijk hiervan. Tekenend is het contrast tussen het reliëfrijke stuwwallenlandschap en het aangrenzende open rivierenlandschap. Een uitzonderlijk woongebied voorzien van alle gemakken en op fietsafstand van de stad Nijmegen.

Vanuit de woning loopt u zo het Kastanjedal in dat onderdeel uitmaakt van de Heerlijkheid Beek, een zeer fraai op de stuwwal gelegen landschap met een grote afwisseling van bos, beekjes en weilanden en met prachtige vergezichten. Droomt u weg op de Elyzeese velden, het verblijf van de gelukzaligen, waar de eeuwige lente heerst.?

Beek is van alle gemakken voorzien. Nijmegen, de oudste stad van Nederland ligt op fietsafstand.
Zij is rijk aan kunst en cultuur. Van winkelen tot uitgaan, u voelt zich er thuis. ?Ook het dorp Beek zelf kent een zeer hoog voorzieningenniveau. Horeca, scholen en een huisartsenpraktijk liggen op steenworp afstand van de bungalow. In de zomer is het heerlijk toeven op een van de terrassen aan de Rijksstraatweg. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op loopafstand terecht bij de supermarkt, slager, bakkers, slijterij, bloemist, interieur speciaalzaak, opticien, Kruidvat etc.. ?Beek kent bovendien een rijk verenigingsleven. Van tennis tot paardrijden en van pétanque tot voetbal, voor iedereen zijn er op sportief gebied mogelijkheden. Ook de harmonie, carnavalsvereniging en schutterij bieden u de kans om betrokken te zijn bij het dorp. Geniet van het leven in Beek.

Kadastrale aanduiding Gemeente: Ubbergen
Sectie: B
Nummer: 4887
Appartementsindex: A1

Bouwjaar
Rond 1952

Afmetingen
Woonoppervlakte: ca. 61 m2
Inhoud: ca. 165 m3
Tuin: ca. 68 m2

Koopsom € 195.000,– k.k.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod