Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Lage Markt 67, Nijmegen

Vastgoed
€1.380/Maand
114 m² Parkeergelegenheid:

Het object betreft een ruime benedenwoning in een uniek monumentaal pand ( ca.16de eeuw) gelegen op een van de mooiste plekjes van Nijmegen met prachtig uitzicht over de rivier de Waal en de Waalkade.
Door de centrale ligging loopt u zo het centrum van Nijmegen in met tal van voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer op zeer korte afstand.

Indeling

begane grond
Betreedt de woning aan de lage markt en kom binnen in de sfeervolle en authentieke woonkeuken. De keuken heeft een inrichting in hoek-opstelling met een vrijstaand riant kookeiland. De keuken is hoogwaardig afgewerkt met diverse fraaie kasten en is voorzien van inbouwapparatuur. De hoge ramen in de woonkeuken zorgen voor een mooie daglicht
toetreding.
De keuken is voorzien van een schitterende tegelvloer. De overige vloeren op de begane grond zijn voorzien van een parketvloer.
Aan de achterzijde van de woning (aan de kant van de rivier de Waal) bevinden zich het toilet, de slaapkamer, de trap naar de eerste verdieping en de trap naar het souterrain waar zich de badkamer bevindt.

1ste verdieping
De eerste etage is ruim opgezet en gesierd met prachtige authentieke houten balken. De living aan de achterzijde van de woning beschikt over een werkelijk uniek uitzicht over de rivier de Waal. Deze etage is voorzien van een hoogwaardige parket vloer.

De woning beschikt aan de achterzijde (aan de kant van de rivier de Waal) over een gemeenschappelijke achtertuin. (eigendom gemeente)

Kenmerken:

– Woonoppervlakte: ca. 114 m².
– Bouwjaar: waarschijnlijk in de 16de eeuw
– Rijksmonument
– in de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen

– Gemeubileerd

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod