Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Lucaslaan 17, Heilig Landstichting

Vastgoed
€519.000/k.k.
190 m² Parkeergelegenheid:

Object

Royale en verrassende tussenwoning met een woonoppervlak van ca. 190 m2 en een diepe zonnige achtertuin met achterom gelegen op Noord oosten. Het woonhuis is recent van binnen en buiten gerenoveerd en heeft een fraaie uitstraling. De woning is onder andere voorzien van een nieuwe keuken, badkamers, nieuwe toiletten en nieuwe vloer op de begane grond. De keuken is in 1981 uitgebouwd met een ruime eetkamer op tuinniveau met openslaande deuren naar de tuin, ook de uitbouw is gerenoveerd.

 

Indeling

Begane grond:
Entree, gang, moderne toiletruimte en trap naar het souterrain en de 1ste verdieping. Ruime doorzon woonkamer voorzien van open haard, nieuwe open keuken, eetkamer met toegang tot de tuin en trap naar soutterain.

1ste verdieping:
Overloop, nieuw toilet, drie slaapkamers voorzien van ondervloer ( vloerbedekking klaar), badkamer voorzien van wastafel en douche.

2de verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer ( vloerbedekking klaar) met nieuwe dakkapel.

Souterrain:
Studeerkamer, slaapkamer, ruime badkamer met wastafel toilet en douche, provisieruimte met meterkast en trap naar 1ste verdieping.

 

Omgeving:
Het dorpje Heilig Landstichting is onderdeel van de gemeente Groesbeek en is prachtig gelegen in een zeer groene en bosrijke opmgeving. Grenzend aan de villawijk Kwakkenberg en de bebouwde kom van Nijmegen bent u op enkele minuten fietsafstand van het centrum van Nijmegen. Zeer gunstig, aangezien de rust en gezelligheid van het dorp en de groene omgeving worden aangevuld door de voorzieningen die de stad Nijmegen met zich meebrengt.
In de directe omgeving bevinden zich diverse sportvelden van o.a. de Radboud Universiteit, NMHC en SV Orion. Daarnaast is de Nijmeegse Scholengemeenschap en de bekende speeltuin de Leemkuil zeer nabij gelegen. Het Afrika Museum, Museumpark Orentalis en de Cenakelkerk kunnen niet ontbreken aan de lijst van bezienswaardige locaties in de omgeving.

 

Renovatie

Tijdens de renovatie begin 2018 zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd.
– Voorgevel: in 2014 deels vernieuwd, in 2018 opnieuw geschilderd.
– Aanbouw: hersteld en deels vernieuwd, aanbrengen van nieuw zink en lood op het dak, kapotte dakpannen vervangen, vervangen van 2 thermopane ramen, aftimmeren/vernieuwen plafond en vervangen hout, geheel opnieuw geschilderd en gestuct.
– Souterrain: nieuwe badkamer met toilet en douche, souterrain geschilderd en gestuct.
– Begane grond: nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur.
– Hal: nieuw toilet
– 1ste verdieping: hele verdieping opnieuw geschilderd en gestuct, nieuwe badkamer, nieuw apart toilet. Alle vloeren vloerbedekking klaar of vloerbedekking ( nog niet zichtbaar op foto’s)
– 2de verdieping: geheel opnieuw betimmerd, verwarming aangelegd, deels opnieuw geschilderd en gestuct, nieuwe dakkapel en vervangen dakpannen.
– Tuin: geheel opnieuw aangelegd, houten berging geplaatst, nieuwe schutting, nieuwe regenpijp, buitenverlichting aangelegd.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod