Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Mariënburg 90, Nijmegen

Vastgoed
€100.000
530 m² Parkeergelegenheid:

Object
Het betreft een zeer ruime winkelruimte gelegen in het centrum van Nijmegen met een oppervlakte van 530 m2 v.v.o. welke functioneel is opgedeeld in een grote ruimte en verschillende aparte ruimten/kanoren. Tevens is er een lunchruimte met keukenpantry en toiletgroep aanwezig.

Het object heeft de gunstige bestemming Gemengd-3 met diverse mogelijkheden, zoals detailhandel, cultuur en ontspanning. Tevens is dienstverlening toegestaan tot maximaal 50% van de totale oppervlakte van de begane grond. Voor bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten; met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;

Ligging / bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het stadscentrum van Nijmegen op een aanlooplocatie. De bereikbaarheid via auto is zeer goed, parkeren is mogelijk in de naastgelegen parkeergarage Mariënburg.

Vloeroppervlakte:
Het object omvat in totaal ca. 530 m2 v.v.o., gelegen op de begane grond.

Kadaster:
Gemeente: Nijmegen
Sectie: C
Nummers: 8665 A55

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Aanvaarding:
In overleg

Huurprijs
€ 100.000,- per jaar excl. BTW

Servicekosten:
Geen, huurder dienst zelf zorg dragen voor de aansluitingen bij de nutsmaatschappijen.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod