Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Nieuwe Holleweg 65, Beek

Vastgoed
€899.000/k.k.
194 m² Parkeergelegenheid:

 

Object

Het betreft een uniek vrijstaand woonhuis prachtig gesitueerd op een riant perceel gelegen tegen de stuwwal in Beek-Ubbergen. De woning gebouwd in ca. 1880 betreft een voormalige wasboerderij en is in 1995 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van vele karakteristieke elementen en authentieke details. Het woonhuis beschikt over een zeer praktische en ruim opgezette indeling. Sinds 1996 heeft de woning de status van gemeentelijk monument.

 

Omgeving
Beek is omsloten door verbluffend natuurschoon. De voorlaatste ijstijd heeft gezorgd voor het karakteristieke reliëfrijke stuwwallenlandschap en het aangrenzende open rivierenlandschap. Naast haar prachtige prachtige natuur heeft Beek ook een recreatiegebied ‘het Wylerbergmeer’. Het dorpscentrum van Beek kent een zeer hoog voorzieningenniveau: horeca, shoppen, huisartsenpraktijk. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt, slager, bakker, slijterij, bloemist, drogist, opticien. Kortom een uitzonderlijk woongebied voorzien van alle gemakken en op fietsafstand van de stad Nijmegen.

 

Indeling
Begane grond
Betreed het woonhuis via de entree aan de westzijde en kom binnen in de ruime hal voorzien van hoge plafonds en veel daglicht toetreding. In de hal bevindt zich het gastentoilet, de meterkast en een aantal ingebouwde bergkasten.
Via de hal heeft u daarnaast toegang tot de living, de keuken, de trap naar de 1ste verdieping en de kelder.

De ruime open woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur grenst meteen aan de eetkamer voorzien van een inbouwkast. Middels dubbel openslaande deuren bereikt u de bibliotheek ruimte, vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het terras in de tuin. Vanuit de bibliotheek ruimte loopt u door naar de ruim opgezette living voorzien van een openhaard. Ook deze ruimte biedt u middels dubbel opslaan deuren toegang tot de tuin. Vanuit de living bereikt u de studeerkamer/het kantoor.
De gehele begane grond is voorziening van vloerverwarming. Alle ruimtes zijn voorzien van hoge plafonds en grote ramen.

 

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten/bergruimtes onder de kap. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafels, toilet en douche. Ook de CV opstelling en wasruimte bevinden zich op deze verdieping. De badkamer wordt verwarmd door vloerverwarming, de slaapkamers door radiatoren.

 

Souterrain
Het souterrain is voorzien van een waterput waarop de buitenkranen zijn aangesloten. Het souterrain zou zich goed lenen als bijvoorbeeld wijnkelder.

 

Tuin
De riante tuin is rondom de woning gelegen. De hoofdtuin ligt op het zuiden. In de tuin is een houten bergschuur/tuinhuis aanwezig. Het looiende landschap en het vele groen geven de tuin een paradijselijke uitstraling.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod