Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Nijmeegsebaan 140, Heilig Landstichting

Vastgoed
€1.250.000/k.k. ,
827 m² Parkeergelegenheid:

OBJECT
Betreft een vrijstaand kantoorgebouw gelegen in het prachtige Heilig Landstichting. Het pand is door verschillende advocaten op basis van verschillende huurovereenkomsten in gebruik. Voor eigen gebruik is er ca. 500m2 beschikbaar. Nadere info over de huurders en de huurtermijnen zal bij interesse worden verstrekt.

De entree op de begane grond voorzien van een balie met receptie en wachtruimte, is ruim opgezet en biedt toegang tot de verschillende vertrekken. De begane grond bestaat uit een lange vleugel met aan beide uiteinden een zij-vleugel. Beide zij-vleugels zijn (deels) verhuurd. Via de rechter zij-vleugel is er toegang tot het souterrain. Alle kantoren op de begane grond
zijn voorzien van airco. Daarnaast zijn er op de begane grond een keukenpantry en verschillende sanitaire voorzieningen aanwezig.

Het souterrain is ruim opgezet en de ruimten zijn allen voorzien van zeer veel daglichtinval. Er is een variatie van grote en kleinere ruimten en er is tevens een lunchruimte met keuken aanwezig.

Op beide etages zijn de nodige veiligheidsvoorzieningen aanwezig zoals diverse brandblusinstallaties, en nooduitgangen. Op de begane grond zijn de kantoren voorzien van airco. Er zijn ca. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein en er is tevens een overdekte fietsenstalling aanwezig.

BESTEMMING
Het object valt onder het bestemmingsplan Kern Heilig Landstichting en heeft de bestemming Dienstverlening

Kadastrale aanduiding Groesbeek H 2211
Kadastrale grootte. 2.392 m2

OPPERVLAKTEN EN INHOUD
Totale oppervlakte ca. 827 m2
Begane grond ca. 618 m2
Souterrain. ca. 209 m2

OVERIGE KENMERKEN
– Alarm
– Airco
– Overdekte fietsenstalling
– Parkeerplaatsen op eigen terrein (20)
– Het object is aan diverse advocatenkantoren verhuurd
– Oplevering in overleg

KOOPPRIJS
€ 1.250.000,- k.k.

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod