Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Oranjesingel 58, Nijmegen

Vastgoed
€20.000
571 m² Parkeergelegenheid:

Op uitstekende prominente zichtlocatie aan de Oranjesingel in Nijmegen is dit unieke en authentieke object gelegen. Dit prachtige pand uit ca. 1906 is voorzien van vele karakteristieke elementen, hoge plafonds, prachtig houtsnijwerk en wordt momenteel ook nog eens volledig gerenoveerd conform moderne standaarden. Tevens wordt het gehele pand energie zuinig gemaakt door onder andere zonnepanelen, warmtepompen, muur- en dakisolatie.

Door haar gunstige ligging bent u in no- time op snel- en uitvalswegen. Daarnaast is het kantoorgebouw gelegen aan de rand van het centrum van Nijmegen en is het openbaar vervoer nabij. Aan de bekende Oranjesingel en zijn vele bedrijven gevestigd zoals: Advocatenkantoren, Notarissen, Makelaars, Huisartsen, Tandartsen en vele horeca gelegenheden. Kortom een toplocatie voor bedrijven die graag gezien willen worden.

De etages zijn zeer ruim opgezet en opgedeeld in verschillende kantoorruimtes voorzien van veel daglichtinval prachtig houtsnijwerk en sommige ruimten zijn voorzien van hoge plafonds met ornamenten. De ruimte is voorzien van verschillende toiletten en keukenpantry’s. Daarnaast zijn er diverse balkons aanwezig, met uitzicht op de Oranjesingel.

De kelder is geschikt te maken tot creatieve lunchruimte of vergaderruimte

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad en heeft als bestemming Gemengd-1: de aangewezen gronden zijn bestemd voor: cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke
voorzieningen met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder. Voor uitgebreide informatie zie het bestemmingsplan.

Oppervlaktes:
Begane grond ca.173 m2
Eerste etage VERHUURD
Tweede etage ca.123 m2
Totaal kantoor. ca. 422 m2
Kelder ca.148 m2

Huurprijs:
– Begane grond plus kelder en 4 parkeerplaatsen bedraagt € 31.000,— per jaar
– Eerste etage: VERHUURD
– Tweede etage inclusief 2 parkeerplaatsen € 20.000,– per jaar
Servicekosten:
Huurder dient zelf de nodige contracten af te sluiten.

Parkeren:
8 eigen parkeerplaatsen voor €85,- per stuk per maand. Fietsenberging op achtergelegen terrein.

Zekerheidstelling:
ter hoogte van drie maanden betalingsverplichting

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het meest recente model van de ROZ

Huurtermijn:
vijf jaar plus vijf optiejaren

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod