Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Oranjesingel 60, Nijmegen

Vastgoed
€150
506 m² Parkeergelegenheid:

Object
Op uitstekende prominente zichtlocatie aan de Oranjesingel in Nijmegen is dit unieke object gelegen. Het kantoorgebouw uit ca. 1906 is voorzien van vele karakteristieke elementen, authentiek houtsnijwerk en wordt momenteel ook nog eens volledig gerenoveerd conform moderne standaarden. Door haar gunstige ligging bent u in no- time op snel- en uitvalswegen. Het openbaar vervoer is nabij.

De begane grond is in zijn geheel te huur en de eerste verdieping en tweede verdieping zijn per ruimte te huur en zal idealiter worden verhuurd aan (G)GZ instellingen.

De verschillende etages zijn zeer ruim opgezet en opgedeeld in verschillende kantoorruimtes voorzien van veel daglichtinval prachtig houtwerk en sommige ruimten zijn voorzien van hoge plafonds met ornamenten.
Op elke etage is een toilet en een keukenpantry aanwezig. Daarnaast zijn er diverse balkons aanwezig, met uitzicht op de Oranjesingel.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad en heeft als bestemming Gemengd-1: de aangewezen gronden zijn bestemd voor: cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke
voorzieningen met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder. Voor uitgebreide informatie zie het bestemmingsplan.

Opleveringsniveau
Pantry per verdieping, nieuwe vloerbedekking, gesausde muren en plafonds, gedeeld wifi netwerk, intercom.

Huurprijs

Begane grond €28.000,–   per jaar excl. BTW en servicekosten.
Ruimte 60.2.9 €525,- p.m.  €121,- sk p.m.

Overige kenmerken
– Zekerheidsstelling ter hoogte van drie maanden betalingsverplichting
– Huurovereenkomst gebaseerd op het meest recente model van de ROZ
– Betalingstermijn per maand vooruit
– Huurprijs parkeerplaats: € 85 per stuk per maand (zolang beschikbaar)

Huurtermijn:
Begane grond: vijf jaar plus vijf optiejaren
Eerste etage: 12 maanden
tweede etage: 12 maanden

Servicekosten
De servicekosten a €35,- exclusief BTW per m2 per jaar zijn bepaald aan de hand van ervaringscijfers van soortgelijke panden. Voor dit bedrag worden de navolgende diensten aangeboden: – Gas, water, elektra en vastrecht;- schoonmaak gemeenschappelijke ruimte; – wifi; – tuinonderhoud; – onderhoud technische installaties zoals interkom en cv;
– afvoer afval en papier; – glasbewassing (jaarlijks) – verlichting algemene ruimte; – administratie kosten.

Huurders worden geacht energiezuinig met het gehuurde om te gaan. Indien het vaste bedrag niet toereikend is. Kan verhuurder het bedrag na voorafgaande melding en onderbouwing naar boven aanpassen dan wel het individuele gebruik van energie per gebruiker inzichtelijk maken waarna een afrekening per gebruiker gemaakt kan worden.

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod