Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33
878 m² Parkeergelegenheid: 2

Bent u op zoek naar een uitdagend project / kluswoning met veel potentie en enorm veel ruimte? Aan een van de mooiste straten van Nederland in het gezellige dorp Beek is dit dubbele woonhuis uit 1907 gelegen. De vrijstaande woning en voormalige smederij is aan beide zijden voorzien van een eigen oprit. Het is mogelijk om via drie verschillende ingangen de woning te betreden, met elk toegang tot een ander gedeelte van de woning. Naast woonruimte is er aan de achterzijde een zeer grote uitbouw welke voormalig als smederij werd gebruikt, maar om te toveren is tot een supergave (woon)ruimte. Het object dient volledig gerenoveerd te worden.

Begane Grond
In de huidige indeling is de begane grond op te delen in twee delen met elk een eigen entree, twee woonkamers waarvan een met een kamer en suite, twee keukens, twee toiletten, een kantoorruimte en beide een eigen toegang tot de achtergelegen werkruimten. Via de derde entree bereikt u direct de eerste verdieping.

Voormalige smederij
De aangebouwde ruimte op de begane grond met een oppervlakte van ca. 294,4 m² is voorzien van grote raamartijen welke tevens in het dak geplaatst zijn. De ruimte is zowel toegangkelijk middels een eigen entree via de oprit als via de voorgelegen woonruimte. Daarnaast is het mogelijk om via de trap in deze ruimte de kelder met een oppervlakte van ca. 158m² te bereiken.

Eerste verdieping
De eerste verdieping met een totale oppervlakte van ca. 159m2 bestaat uit zeven slaapkamers, twee badkamers, een keuken, twee toiletten, een dakterras en een kantoor. De eerste verdieping is te bereiken via drie verschillende trappen vanuit de begane grond.

Kelder
De kelder, welke te betreden is via drie verschillende ingangen heeft een oppervlakte van ca. 158 m². Bepaalde delen van de kelder zijn voorzien van ramen welke voor daglichtinval zorgen.

Tuin
De tuin is gelegen aan de linkerzijde van de woning met een gunstige positionering ten opzichte van de zon, namelijk op het westen. Via de poort grenzend aan de oprit bereikt u de tuin met twee garages en een overkapping. Via de tuin is er een toegang tot de werkruimte en kelder.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod