Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Rijksstraatweg 189, Beek-Ubbergen

Vastgoed
€525.000/k.k.
565 m² Parkeergelegenheid:

Rijksstraatweg 189, Beek-Ubbergen

Unieke kans in Beek-Ubbergen!
In het centrum van het geliefde Beek- Ubbergen op steenworp afstand van tal van voorzieningen gelegen karakteristiek en sfeervol vrijstaand woonhuis (voormalige bakkerij) met royale tuin en bijgebouw. Het woonhuis gebouwd in 1890 beschikt over fraaie authentieke elementen en ruime leef en slaapgedeelten.

Indeling
Begane grond
Via de entree van het woonhuis betreedt u de ruime hal, welke toegang biedt tot de keuken, de speelkamer (oude winkelgedeelte), de woonkamer en een extra kamer welke geschikt
is voor verschillende doeleinden. Via de gang naast de trap bereikt u het toilet en het voormalige bakkerij gedeelte en het bijgebouw. De deur onder de trap naar de eerste verdieping verleend toegang tot de kelderruimte.

Eerste verdieping
Middels de vaste trap bereikt u de ruime hal op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, de badkamer met bad en de technische ruimte met de cv installatie.

Tuin
De sfeervolle tuin is als een binnenplaats gelegen tussen het hoofdgebouw en het bijgebouw wat zorgt voor veel privacy. De tuin is via de woning maar ook via de poort aan ‘t Gengske’ te bereiken.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod