Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Rijksstraatweg 251, Beek-Ubbergen

Vastgoed
€825.000/k.k. ,
640 m² Parkeergelegenheid: 1

Het betreft een uniek en zeer ruim woon-winkelpand (ca. 640 m2 totaal) op een royaal perceel gelegen aan de Rijksstraatweg in het prachtige Beek-Ubbergen op korte afstand van Nijmegen.
Het in 1967 gebouwde object is in 2006 volledig en hoogwaardig gerenoveerd. Het object biedt veel mogelijkheden en leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor transformatie tot woningen.

Omgeving
Het object is gelegen op steenworp afstand van de winkelkern van Beek-Ubbergen. De Rijksstraatweg waaraan het object ligt, werd ooit verkozen tot mooiste straat van Nederland. Een straat welke zich siert door statige gebouwen met een rijke historie.
In combinatie met het bosrijke en karakteristieke heuvellandschap (tot een hoogte van 90 meter boven NAP) is dit een zeer bijzondere omgeving.

Indeling Winkel
Begane grond
Betreedt de winkelruimte via de entree aan de Rijksstraatweg. Op dit niveau bevindt zich het grootste gedeelte van het vloeroppervlak van de winkel. Op deze verdieping bevinden zich eveneens de toiletruimtes en een ruime pantry.

Souterrain
Middels de brede trap op de begane grond komt u in het souterrain en bereikt u de begane grond aan de zijde van de Lijsterbesstraat. Op deze verdieping bevinden zich een aantal magazijnruimtes, een kantoorruimte, een winkelruimte en een zeer ruime garage.

Indeling Woning
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar vanaf iedere verdieping per lift of trap, daarnaast heeft de woning een eigen toegang vanaf de Lijsterbesstraat. De woning is in 2006 gerenoveerd en beschikt over twee slaapkamers, een inloopkast, een ruime badkamer met douche en bad en een woonkamer met de mogelijkheid voor een ruime open keuken ( aansluitingen reeds aanwezig). Daarnaast beschikt de woning over een ruim dakterras en aan de zijde van de Rijksstraatweg over een balkon.

Bestemming
Het object heeft de bestemming detailhandel (detailhandel is uitsluitend toegestaan op de begane grond); De voor detailhandel aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en wonen (wonen is uitsluitend toegestaan op de verdieping(en))

Oppervlaktes
Perceel: 865 m2

Winkel:
Begane grond ca. 236 m2 V.V.O
Souterrain en begane grond achterzijde ca. 179 m2 V.V.O
Garage ca. 41 m2

Woning:
Woning ca.143 m2 woonoppervlak
Opgang woning incl.lift 42 m2
Dakterras 38 m2

Vraagprijs
825.000 euro k.k.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod