Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Rijksstraatweg 77, Beek-Ubbergen

Vastgoed
€675.000/k.k. ,
3245 m² Parkeergelegenheid:

In het sfeervolle plaatsje Beek-Ubbergen op steenworp afstand van Nijmegen heeft u de mogelijkheid uw villa te bouwen op een ruime bouwkavel aan de Rijksstraatweg, één van de mooiste straten van Nederland.

De Rijksstraatweg, met zijn rijke historie, werd ooit verkozen tot mooiste straat van Nederland. Een straat welke zich siert door statige gebouwen met een rijke historie. De bouwkavel is gelegen aan de voet van een stuwwal en beschikt over een schitterend vrij uitzicht over de Ooijpolder en het rivierenlandschap. In combinatie met het bosrijke en karakteristieke heuvellandschap (tot een hoogte van 90 meter boven NAP) in Beek- Ubbergen is dit een zeer bijzondere woonomgeving.

Op een van de laatste nieuwbouw locaties in Beek-Ubbergen, is deze schitterende royale bouwkavel gelegen. De bouwkavel is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Beek en op steenworp afstand van het centrum van Nijmegen. Door de hogere ligging van de kavel aan de voet van een stuwwal biedt deze plek een uniek uitzicht op het prachtige
dorpje Persingen (kleinste dorp van Nederland), op de Ooijpolder en het rivierenlandschap.

In totaal betreft dit plan drie naast elkaar gelegen bouwkavels waarvan er reeds twee zijn verkocht. Dit betreft het middelste kavel welke een oppervlakte heeft van circa 3.245m2. Het kavel is circa 23 meter breed en 138 meter diep.

Bebouwingsmogelijkheden
Het bouwvlak waarop de woning gerealiseerd mag worden is 10 meter breed en 12 meter diep. Binnen het gedeelte bestemming wonen-2 is daarnaast ruimte om een aanbouw/bijgebouw te bouwen ter grootte van max. 50 m2 (1 bouwlaag). Bij de laatste vergunde woning is een bouwhoogte van 10,3 meter vanaf de Rijksstraatweg toegestaan. De bouwhoogte aan de achterzijde met garage komt uit op 13,3 meter.

De nota ruimtelijke kwaliteit gemeente Groesbeek/Berg en Dal geeft onder andere de volgende richtlijnen ten aanzien van de te ontwerpen woning;
– het bouwplan op zich moet passen bij de kernkwaliteiten van het ensemble/en of de gebouw typologie;
– het bouwplan is afgestemd op de omgeving voor wat betreft positie, hoofdvorm en schaal;
– een herkenbaar en consequent uitgewerkt ontwerp concept met esthetische kwaliteiten en de architectuur- of bouwstijl is afgestemd op de omgeving.

Op de plattegronden en overige media staan voorbeelden aangegeven van door de gemeente goedgekeurde tekeningen.

 

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod