Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Smidstraat 113, Cuijk

Vastgoed
€900/Maand
119 m² Parkeergelegenheid:

De woning betreft een ruime bovenwoning met riant dakterras gelegen aan een winkelstraat in het centrum van het Brabantse Cuijk. Het appartement beschikt over een eigen ingang aan de Smidstraat en is verdeeld over twee verdiepingen. Via de entree op de begane grond bereikt u de gang welke leidt tot de toegangstrap naar de woning. Deze gang biedt mogelijkheden voor het plaatsen van fietsen.
Op de 1ste verdieping van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, door de vele ramen is er een prachtige lichtinval. Daarnaast bevinden de badkamer met toilet, wastafel en douche, en de toegang tot het dakterras zich op de eerste etage. Via de vaste trap op de eerste verdieping bereikt men de 2de verdieping met de drie ruime slaapkamers.

Het appartement is recentelijk gerenoveerd (onder andere een nieuwe keuken incl inbouwapparatuur, de badkamer is gerenoveerd en alle wanden zijn opnieuw gestuct en gesausd). Verder is het appartement voorzien van een laminaatvloer in de keuken en woonkamer, de overige ruimten zijn voorzien van een donkergrijze vloerbedekking en het gehele appartement is voorzien van gordijnen.

Huurprijs:
€ 900– per maand ex g/w/l

Interesse in deze woning?
Voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging neem contact op met Stonevest Makelaardij Nijmegen Bereikbaar op 024-324 91 33 of via info@stonevest.nl

Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod