Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

St. Canisiussingel 19f

Vastgoed
€140
829,5 m² Parkeergelegenheid:

OBJECT

Dit indrukwekkende eind jaren ‘90 gebouwde kantoorpand is gelegen opeen prachtige zichtlocatie in Nijmegen. Door haar gunstige ligging bent u in no-time op snel- en uitvalswegen. Daarnaast is het kantoorgebouw gelegen aan de rand van het centrum van Nijmegen en is het openbaar vervoer nabij.

Aan de bekende Oranjesingel en St. Canisiussingel zijn vele bedrijven gevestigd zoals: Advocatenkantoren, Notarissen, Makelaars, Huisartsen, Tandartsen en vele horeca gelegenheden. Kortom een toplocatie voor bedrijven die graag gezien willen worden.

 

BESTEMMING

Het object valt onder het bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad en heeft de bestemming Gemengd-1: De voor ‘Gemengd – 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;

 

OPPERVLAKTE

Totale oppervlakte:   ca. 829,5 m2

Derde etage:               ca. 463,3 m2

Vierde etage:               ca. 366,2 m2

 

HUURPRIJS

Huurprijs:                  €140,- per m2 per jaar excl. BTW

Servicekosten:           In overleg, nader te bepalen

Parkeerplaatsen:       In overleg: op eigen terrein aan voorzijde en in ondergelegen parkeergarage a €1.250,- per       parkeerplaats per jaar excl. btw.

 

HUURTERMIJN

Huurtermijn:            In overleg, nader te bepalen

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient deze minimaal een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te storten.
Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.
Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod