Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Valkenaerhof, Nijmegen ( op dit moment niet beschikbaar)

Vastgoed
80 m² Parkeergelegenheid:

Valkenaerhof, Nijmegen ( Op dit moment niet beschikbaar)

 

Rustig appartementencomplex op een zeer gunstige locatie gelegen op loopafstand van winkelcentrum Dukenburg en de Woonboulevard. Een appartementencomplex waarbij veel aandacht is besteed aan veiligheid en privacy. Het appartement is aangesloten op het centrale intercomsysteem met elektrische deuropener. De appartementen beschikken allen over een balkon, ruime berging in de parkeergarage en een eigen toegewezen parkeerplaats in de parkeerkelder.
De parkeergarage is afgesloten met een door de huurder op afstand te bedienen rolhefdeur. Het appartement is goed geïsoleerd. De ramen zijn voorzien van thermopane beglazing met geluidswerende en warmte-isolerende eigenschappen. De balkondeur is extra geluidswerend, evenals de (per woning apart regelbare) ventilatie-voorzieningen in de gevel. Alle appartementen hebben mechanische ventilatie en eigen gasgestookte cv-installatie met ingebouwde warmwatervoorziening.
In het appartementen complex is een lift aanwezig welke uitkomt op alle verdiepingen inclusief de parkeergarage.

Indeling:
Centrale entree, intercomsysteem, liftinstallatie en trappenhuis met toegang tot de bergingen.

Entree appartement, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, separate douche en wastafel, toilet met fonteintje, royale woonkamer met toegang tot een ruim balkon, half open keuken, inpandige berging met wasmachine aansluiting.

Oppervlakte:
Woonoppervlakte: 80 m2
Balkon: 9 m2
Inpandige bergruimte: 5,83 m2
Inhoud: 255 m³

Huurprijs:
€ 800-875,– per maand

Servicekosten:
€ 65,– per maand. Deze servicekosten bedragen een maandelijks voorschot voor de gezamenlijke kosten van het gebruik van de algemene ruimtes en installaties, schoonmaak algemene ruimtes, glas bewassing onbereikbare ramen, en het tuinonderhoud etc.

Interesse in deze woning?
Voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging neem contact op met Stonevest B.V. Bereikbaar op 024-324 91 33 of via info@stonevest.nl

Inkomensnorm
Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet.

Plattegrond

Contact

Overig aanbod