Bel ons: 024 324 91 33
234 m² Parkeergelegenheid:

Object

In het hart van het stadscentrum van Nijmegen, om de hoek van het Kronenburgerpark, is dit fraaie en karakteristieke herenhuis gelegen. Dit prachtige object kenmerkt zich door vele authentieke elementen en details. De woning beschikt over royale leef en slaapgedeelten, en hoge plafonds voorzien van prachtige ornamenten.
Daarnaast heeft de woning een ruim terras met uitzicht op het Kronenburgerpark. Aan de achterzijde is een sfeervolle omsloten stadstuin gelegen welke het geheel compleet maakt.
Het aangeboden object betreft drie verdiepingen van de in totaal 4 verdiepingen van het herenhuis.

Indeling
1ste verdieping
Betreedt het herenhuis via de hoofdentree aan de van Berchenstraat en kom binnen in het trappenhuis. Via het trappenhuis bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich de sfeervolle eetkamer en woonkamer en suite met authentieke schouwen, en suite deuren en prachtige hoge plafonds voorzien van ornamenten.
Op deze verdieping bevinden zich tevens de luxe open keuken, de kantoor/studeerruimte met uitzicht op de tuin en het Kronenburgerpark en een badkamer met bad en toilet. Via dubbele openslaande deuren bereikt u het ruime terras, welke middels een brede trap ook toegang verleent tot de lager gelegen tuin.

Begane grond
Via de trap aan de achterzijde van de 1ste verdieping bereikt u de begane grond.
Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, een kantoor/ hobby ruimte en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Ook bevindt zich hier de wasruimte en een portaal welke toegang verleent tot de achtertuin. De begane grond is ook vanaf de buitenzijde van het herenhuis te bereiken via de toegangsdeur aan de straatzijde (van Berchenstraat).
Via de begane grond bereikt u het souterrain welke op dit moment dient als hobbyruimte en als opslag.

Tuin
De ruime stadstuin ligt tegen het Kronenburgerpark aan en is te bereiken via de vast trap vanaf het terras op de 1ste verdieping en via de begane grond. Achter in de tuin staat een sfeervolle houten veranda waardoor u altijd beschut buiten kunt zitten.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bereikt u via het algemene trappenhuis. Het betreft een zelfstandig appartement voorzien van een slaapkamer, ruime eetkamer en woonkamer, keuken, badkamer voorzien van toilet en bad/douche combinatie.
Via de woonkamer heeft u toegang tot het balkon van het appartement met uitzicht op de tuin en het Kronenburgerpark.
Het appartement wordt op dit moment tijdelijk verhuurd voor 1025,00 euro per maand.

Omgeving
Het herenhuis is gelegen in het levendige stadscentrum van Nijmegen met talloze gezellige lunchrooms koffietentjes, restaurants en boetiekjes op loopafstand. Treinstation Nijmegen-centraal is tevens op loopafstand gelegen en het prachtige Kronenburgerpark is te zien vanaf het terras aan de achterzijde. Er is een zeer goede aansluiting naar snel en uitvalswegen. Kortom dit unieke object is gelegen op een toplocatie in het centrum van Nijmegen.

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod