Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Waterstraat 80, Beek

Vastgoed
€480.000/k.k.
215 m² Parkeergelegenheid: 2

Indeling
Het penthouse gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping is bereikbaar via de trap of de lift. Uniek is dat de woning ook toegankelijk is via de woonkeuken waardoor u de parkeergarage rechtstreeks kunt bereiken.

De woning is voorzien van een brede en luxe hal. Middels deze hal bereikt u de verschillende vertrekken. De lichte en riante L-vormige woonkamer is voorzien van goede daglichtinval door de schitterende grote ramen en twee dakkapellen. De mogelijkheid bestaat om de afscheiding in de woonkamer terug te plaatsen zodat de woonkamer en eetkamer weer opgesplitst worden.

Vanuit de luxe woonkeuken heeft u toegang tot de patio. De patio kan overdekt worden zodat u het hele jaar van deze buitenruimte kunt genieten. De woonkeuken heeft ook een deur met toegang tot de lift naar de parkeergarage.

Het penthouse heeft twee ruime slaapkamers. De master bedroom beschikt over een en-suite badkamer voorzien van een ruim hoekbad, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een ruime douche en wastafel. Daarnaast is er een apart gastentoilet aanwezig.

Omgeving
Beek is omsloten door verbluffend natuurschoon. De voorlaatste ijstijd zorgde voor het ontstaan van het karakteristieke uiterlijk hiervan. Tekenend is het contrast tussen het reliëfrijke stuwwallenlandschap en het aangrenzende open rivierenlandschap. Een uitzonderlijk woongebied op fietsafstand van de stad Nijmegen. U loopt zo het Kastanjedal in
dat onderdeel uitmaakt van de Heerlijkheid Beek, een zeer fraai op de stuwwal gelegen landschap met een grote afwisseling van bos, beekjes en weilanden en met prachtige vergezichten. Droomt u weg op de Elyzeese velden, het verblijf van de gelukzaligen, waar de eeuwige lente heerst.Ook heeft Beek een prachtig recreatiegebied ‘het Wylerbergmeer’. Dit gebied heeft een zandstrand en speeltoestellen voor kinderen.

Voorzieningen Beek
Het dorp Beek kent een zeer hoog voorzieningenniveau. Horeca, scholen en een huisartsenpraktijk liggen op steenworp afstand van het woonhuis. In de zomer is het heerlijk toeven op een van de terrassen aan de Rijksstraatweg. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt, slager, bakker, slijterij, bloemisten, Primera, opticien, Kruidvat etc.. Beek kent bovendien een rijk verenigingsleven: van tennis tot paardrijden en van pétanque tot voetbal, voor iedereen zijn er op sportief gebied vele mogelijkheden. Ook de harmonie, carnavalsverenigingenschutterijbieden u de kans om betrokken te zijn bij het dorp. Geniet van het leven in Beek.
Nijmegen, de oudste stad van Nederland ligt op fietsafstand. Zij is rijk aan kunst en cultuur, winkels en uitgaansgelegenheden.

Overige informatie
Bijdrage VVE per maand: €354,00.
Volledig geïsoleerd
Verwarming: C.V. Ketel
Koeling: twee airco’s
Parkeerplaats: 1x parkeergarage, 1 x binnenterrein

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod