Bel ons: 024 324 91 33

Wijchenseweg 6, Nijmegen

Vastgoed
€115
2781 m² Parkeergelegenheid:

Te Huur: Wijchenseweg 6, Nijmegen

 

Het gebouw Wijchenseweg 6 ligt aan de westkant van de stad Nijmegen in het hoogwaardige kantoorgebied Brabantse Poort. Dit gebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van een aantal relatief grote kantoorgebouwen aan beide kanten van de Wijchenseweg, de voornaamste route vanaf de westkant van de stad naar het centrum. Het gebouw ligt op enkele rijminuten van afslag 1 van de rijkswegen A73 en knooppunt Ewijk van de rijkswegen A50 en A73. Nog enkele minuten verder is knooppunt Valburg waar de A50 en de A15 elkaar kruisen. NS-station Nijmegen Dukenburg is op 10 minuten looptijd. Vanaf Dukenburg is het mogelijk de Sprinter te nemen voor alle bestemmingen richting ’s-Hertogenbosch en ook naar Nijmegen NS-station. Binnen enkele rijminuten bevindt zich winkelcentrum Dukenburg met voldoende lunchgelegenheden, Albert Heijn, HEMA, Action en diverse lokale winkeliers. Daarnaast bevindt zich Woonboulevard Nijmegen met enkele grote meubelzaken en diverse eetgelegenheden. Het pand heeft een prominente ligging aan de poort van de drukke Wijchenseweg en is uitstekend zichtbaar.

 

Het gebouw
Wijchenseweg 6 is opgeleverd in het jaar 1993. Liander is sinds 2010 eigenaar van het gebouw en daarvoor was het in gebruik door een autoleasemaatschappij, vandaar de zeer gunstige parkeernorm van 1:20 m2 v.v.o. De kantoorruimte is gebouwd in een stervorm, waarvan 1 vleugel bestaat uit een werkplaats in 1 bouwlaag en twee vleugels uit kantoorruimte in 4 bouwlagen. Het pand is omringd door een grote parkeerplaats met een capaciteit voor circa 185 auto’s. Aan de voorzijde (bij de ingang) is een aluminium pui aangebracht, die zorgt voor extra lichtinval. De kozijnen zijn van aluminium, waarin opgenomen dubbel isolerend glas. Aan de voorzijde van het pand is screen zonwering aangebracht, aan de achterzijde van het gebouw zijn uitvalschermen aangebracht. Het kantoorgebouw is ingedeeld door middel van systeemscheidingswanden en is voorzien van systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen, 2 personenliften, vloerafwerking, kabelgoten voorzien van data-, telefoon- en elektraleidingen, cv- installatie, luchtbehandeling met koeling, brandmeldinstallatie, bewakingsinstallatie, ontruimingsalarm en sanitaire voorzieningen per etage.

In totaal bevat het gebouw de volgende kantoorruimte:
Begane grond links 331,33 m2 v.v.o.
Begane grond rechts Liander
Begane grond achter 378,58 m2 v.v.o.
1e verdieping rechts Liander
1e verdieping links 375,70 m2 v.v.o.
2e verdieping links 398,38 m2 v.v.o.
2e verdieping rechts 448,14 m2 v.v.o.
3e verdieping links 411,35 m2 v.v.o.
3e verdieping rechts 435,51 m2 v.v.o.

Totaal 2.781,36 m2 v.v.o.

Diverse combinaties van kantoorruimte zijn mogelijk.

De ruimte wordt ter beschikking gesteld in de huidige staat, voorzien van vloerbedekking, bestaande scheidingswanden en een pantry per verdieping.

 

Huurvoorwaarden
Het uitgangspunt is een huurovereenkomst op basis van het ROZ-model 2015 voor een initiële huurperiode van 5 jaar met 5 optiejaren.

 

Huurprijs:
Kantoorruimte € 115,00 per m2 v.v.o. per jaar exclusief btw. Parkeerplaatsen € 250,00 per plaats per jaar exclusief btw. Betaling door huurder van de servicekosten vindt plaats door middel van een voorschot van € 47/m2 v.v.o. per jaar exclusief btw. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van nacalculatie van de werkelijke kosten.

Plattegrond

Contact

Overig aanbod