Bel ons: 024 324 91 33

Zalmgracht 15, Beuningen

Vastgoed
€384.500/k.k.
162 m² Parkeergelegenheid:
Zalmgracht 15, Beuningen

Object

Zeer uniek gelegen uitgebouwde luxe twee-onder-1-kapwoning met hoge uitbouw met veel licht, een dakkapel, ruime tuin, ruime berging, parkeerplaats met carport, gelegen in de zeer geliefde en kindvriendelijke Beuningse Plas.

Deze moderne maar gezellige woning is van alle gemakken voorzien en is door de vier ruime slaapkamers plus ruime zolder ook ideaal voor grotere gezinnen of voor mensen die een woning met thuiswerkplek zoeken. De unieke (hoek) locatie in de wijk, de extra uitbouw, dakkapel in de mooi afgewerkte tweede verdieping zijn zomaar een greep uit de extra’s die deze woning te bieden heeft.

Indeling:

Begane grond:
Entree, speelse hal met luie trap, bergruimte onder de trap, meterkast en keurig toilet met fontein. De lichte woonkamer met houten planken en gezellige gashaard is plas-gericht en geeft door de unieke hoeklocatie een rustig en ver uitzicht over het water. Aan de tuinzijde de ruime uitbouw met hoog plafond en luxe woonkeuken. De uitbouw was een bij de nieuwbouw standaard optie (a € 22.500). Deze zijde is betegeld met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ruime overloop te bereiken via een luie trap met trapkast, drie slaapkamers en een uitgebreide badkamer. Aan de voorzijde van de woning zijn twee ruime slaapkamers, waaronder een ‘master bedroom’. Aan de achterzijde de derde slaapkamer en de badkamer met inloopdouche, tweede toilet, ruim ligbad, design radiator en ruim wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
In de van origine open zolderverdieping is aan de voorzijde een ruime slaap- c.q. werkkamer gebouwd inclusief dakkapel. De dakkapel was een bij de nieuwbouw standaard optie (a € 7.500). Ook zijn er meerdere vaste kasten en bergruimtes gemaakt. In de overige open zolderruimte is ruimte voor het witgoed inclusief fontein. Tegenover de trap de vaste kast met opstelling van de c.v. installatie.

Tuin:
Tuin met gras, borders, beukenhaag en prachtige 25 jaar oude plantaanboom. De tuin is voorzien van elektra en een buitenkraan. Naast de extra ruime steens berging is een privé parkeerplaats onder carport. De achtergelegen weg is een eigen weg (VvE) waar alleen bestemmingsverkeer doorheen komt. De wijk kenmerkt zich door het vele water. In de zomer is er veel recreatie op en rond het water (mede door de oprichting van de
watersportvereniging). Varen, zeilen, vissen en zelfs zwemmen; wandelen over de vele bruggen, door de gezellige, rustige wijk of spelen in de verderop gelegen speeltuin. In de winter kan men volop schaatsen.

De weg achter de woning is gezamenlijk eigendom van de bewoners en daarvoor is een vve opgericht. Kosten hiervoor bedragen 75,- euro p.j.

Bijzonderheden en onderscheidend vermogen t.o.v. vergelijkbare woningen die te koop staan:

• Uniek blijvende hoeklocatie met vrij uitzicht
• Ruime lichte uitbouw en dakkapel (a € 30.000)
• Ruimere kavel en berging

Voor een video van het object zie: https://www.youtube.com/watch?v=aFsJaP6VaBI

[email-download download_id=”1637″ contact_form_id=”9″]

Plattegrond

Shirley van der Lof MSc

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod