Fransestraat 12 Nijmegen

€ 1.330.000 k.k.

Omschrijving

Deze bijzondere en statige stadsvilla is gelegen in de zeer geliefde Indische Buurt in de wijk Galgenveld in het stadsdeel Nijmegen-Oost. Een van de meest aantrekkelijke buurten van Nijmegen. Aantrekkelijk vanwege de menging van wonen met stedelijke voorzieningen. Maar ook vanwege de waarde van het ruimtelijk erfgoed.

Betreedt de stadsvilla via de karakteristieke entree met prachtige marmeren vloer en houtwerk.
De begane grond is prachtig gerenoveerd en beschikt over twee ruime en suite kamers voorzien van hoge plafonds en prachtige grote ramen, een eigen keuken, toilet en een eigen buitenruimte. De begane grond is momenteel verhuurd als kantoorruimte.

De eerste verdieping beschikt over vier ruime kamers waarvan de kamer aan de voorzijde een erker heeft met uitzicht op de Van Slichtenhorststraat en Fransestraat. Een andere ruimte beschikt over een aangrenzend balkon gelegen op het zuidwesten. Alle kamers beschikken over grote ramen en veel daglichttoetreding.
De ruimte is zeer functioneel ingedeeld. De kamers en huidige indeling zouden het met minimale aanpassingen mogelijk moeten maken om de ruimte om te bouwen tot luxe appartement met woonkeuken met aangrenzend balkon, ruime woonkamer, twee slaapkamers en badkamer. De Artist impressions geven een indruk van de mogelijkheden op basis van de huidige indeling van het appartement. Deze verdieping is momenten vrij van huur en gebruik.

Op de tweede verdieping zijn 2 studio appartementen gelegen. Deze appartementen verkeren in goede en moderne staat. Een van de appartementen beschikt over een zeer ruim dakterras. Beide appartementen zijn in verhuurde staat.

De stadsvilla beschikt over een ruim souterrain. De kruipruimte in het souterrain zou zoals bij andere objecten in de straat eventueel verder uitgegraven kunnen worden tot bijvoorbeeld extra woonruimte. Het souterrain is momenteel vrij van huur en gebruik.

Het object wordt deels in verhuurde staat aangeboden.

De begane grond is geheel verhuurd aan een makelaarskantoor.

De eerste verdieping wordt vrij van verhuur opgeleverd en is uitermate geschikt voor tranformatie tot een luxe en ruim appartement.

De tweede verdieping, bestaande uit twee studio appartementen wordt in verhuurde staat aangeboden. De Indische Buurt is in 2022 door de Gemeenteraad tot Beschermd Stadsbeeld aangewezen.
Het centrum van Nijmegen “de oudste stad van Nederland” ligt op loopafstand en is rijk aan kunst, cultuur en een gevarieerd aanbod van winkels en restaurants, maar ook ziekenhuizen en de Radboud Universiteit.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.330.000 kosten koper
Aangeboden sinds
19 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
220 m²

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nijmegen B 3345
Oppervlakte
220 m²
Perceel
NMG00-B-3345
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Fransestraat 12
Nijmegen
€ 1.330.000 k.k.