Groenestraat 170 Nijmegen

Omschrijving

TE KOOP
Deze uitermate interessante locatie betreft een voormalig diaconaal centrum van de Protestantse Gemeente Nijmegen, gelegen aan de Groenestraat 170 en 172 te Nijmegen. Het object beschikt over 2 huisnummers: nummer 170 met een oppervlakte van ca. 98,6 m2 verdeeld over 1 bouwlaag en nummer 172 met een oppervlakte van ca. 355 m2 verdeeld over een kelder (niet meegerekend), begane grond en 1e etage en is gelegen op een zeer ruim perceel van maar liefst 1.918 m2. Het perceel is niet gesplitst.

Het object is in 1920 gebouwd (oorspronkelijke bouw) op een zeer ruim en diep perceel. Huisnummer 170 beschikt over een energielabel B en huisnummer 172 beschikt over een energielabel A++ beide geldig tot 16-05-2033. Op het platte dak van huisnummer 172 zijn ca. 40 zonnepanelen geplaatst.

LIGGING
Het object is gelegen in de Nijmeegse wijk Nije Veld en is dicht bij de HAN en Radboud Universiteit gelegen. De wijk Nije Veld maakt deel uit van stadsdeel Nijmegen-Midden en is uit meerdere buurten opgebouwd, waaronder het Willemskwartier, een vooroorlogse buurt met veel huurwoningen. Op meerdere locaties binnen de wijk Willemskwartier is vanaf 2005 nieuwbouw gerealiseerd.

Er zijn allerlei voorzieningen in de buurt zoals: scholen, kinderdagverblijf, Albert Heijn, slager, Kruidvat, Action en diverse andere winkels winkels, waaronder diverse eetgelegenheden, kappers en een verfwinkel.
Het object is op ca. 2,5 km afstand van het centrum van Nijmegen gelegen.

Het perceel heeft diverse bestemmingen.
1. Voorzijde: “Gemengd”
Derhalve bestemd voor; Bedrijven, cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen, met
dien verstande dat alleen bestaande geluidsgevoelige functies zijn toegestaan en geluidsgevoelige functies waarvoor ten tijde van vaststelling van het bestemmingsplan een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder is verleend. Ter plaatse van de aanduiding ‘milieuzone – functiemengingsgebied’ zijn deze functies toegestaan voor zover deze voorkomen in categorie A, B of C van de Staat van bedrijvigheid en overigens voor zover deze functies voorkomen in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijvigheid;

2. Voorzijde: “Functieaanduiding wonen” Ter plaatse van de aanduiding ‘wonen’ (w) tevens voor wonen. Dit betreft enkel de voorzijde van het bebouwde deel van het perceel met de bestemming Gemengd

3. Achterzijde Geel: “Wonen”
Voor dit perceel geldt dat: ”hoofdgebouwen uitsluitend mogen worden opgericht binnen de aanduiding bouwvlak.” Op onderhavig perceel is geen bouwvlak ingetekend. Zonder bestemmingwijziging mag hier niet gebouwd worden.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: SLUITINGSDATUM 6 OKTOBER 2023

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Hatert
Sectie: M
Nummer: 396
Grootte: ca. 1.918 m2

OPPERVLAKTEN EN INHOUD
Bruto Vloeroppervlak ca. 514 m2 *kelder niet meegerekend
Verhuurbaar vloeroppervlak ca. 454 m3 *kelder niet meegerekend

* De meting en berekeningen zijn op basis van de ”NEN2580 meetrapport opgesteld conform de NEN2580:2007NL, betreffende ‘Oppervlakten en inhouden van gebouwen – Termen, definities en bepalingsmethoden’ inclusief het correctieblad C1:2008.

BOUWJAAR
Oorspronkelijke bouw 1920

OVERIGE KENMERKEN
– Energielabel 170: B
– Energielabel 172: A++
– Zonnepanelen: ca. 40 stuks
– ‘As is where is”
– Olietank gevuld met zand
– Gunning onder voorbehoud goedkeuring van het huidige bestuur

VERKOOP
Richtprijs €975.000,- k.k.
VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: SLUITINGSDATUM 6 OKTOBER 2023

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.918 m²

Energie

Energielabel
A++

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hatert M 396
Oppervlakte
1918 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTT02-M-396
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

naar: Groenestraat 170 Nijmegen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand