Bijsterhuizen Wijchen

Omschrijving

Beleggers en eindgebruikers opgelet!

Nog slechts 1 grote extra hoge XL unit beschikbaar met uitzicht op de rotonde Palkerplein!

De definitieve vergunningen zijn binnen en de bouw start binnenkort!

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen op een absolute Toplocatie bij de grote rotonde Palkerplein (met het bekende kunstwerk “de blokken van Peter Struycken”) wordt een in het oog springend, onder architectuur gebouwd bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld met 18 zeer exclusieve bedrijfsunits.
De units worden casco opgeleverd, maar desgewenst kan er worden gekozen voor een afwerking. De units hebben verschillende afmetingen. Er worden 13 extra hoge XL-units gerealiseerd zodat u de mogelijkheid heeft een goed beloopbare entresolvloer (extra verdieping) of extra hoge stellingen te plaatsen.

De XL-Units 10 en 11 worden geleverd inclusief een entresolvloer met een toelaatbaar gewicht van 500kg/m2 (indien gewenst kan de draagkracht verhoogd worden). Alle Units beschikken over een begane grondvloer en verdieping, welke desgewenst als kantoorruimte geschikt gemaakt kan worden. Op de pagina van de fotogalerij vindt u de technische tekeningen en de unit-nummers. Hier wordt ook duidelijk aangegeven waar de extra hoge XL-units zich bevinden.

Dit project kenmerkt zich door zijn hoogwaardige uitstraling, luxe, duurzame materiaalkeuze, hoge isolatiewaarde en het gebruik van grotendeels cortenstaal gevelbeplating. Het architectonische gebouw kent een bouwhoogte van 8 en 10 meter waardoor er 2 volwaardige bouwlagen (begane grond en 1e verdieping) worden gerealiseerd. Gezien de hoogte van de 13 XL-units is er op een eenvoudige wijze nog een extra verdiepingsvloer te realiseren zodat u nog meer vierkante meters tot uw beschikking krijgt!

Het nieuwbouwproject bevindt zich op een absolute A1 zicht locatie pal aan de A326 en nabij afrit van de snelweg (nijmegen-Venlo). Business Park ‘Bijsterhuizen’ is de logistieke hub van Wijchen, gelegen nabij Nijmegen. Logistieke bedrijven die ook voor deze locatie hebben gekozen zijn o.a. DHL, Copaco, Jusda Europe, Alloga en Smiths Medical. Ook huisvest Bijsterhuizen diverse grote productiebedrijven. Door het bedrijventerrein ligt als kenmerkende doorgangsweg de A326 (Nijmegen-Wijchen), nabij de oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo).

Het industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen A73, A50 en A15, zijn op korte afstand gelegen, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd. Ook vanuit Wijchen, Nijmegen en Beuningen is de bereikbaarheid perfect: binnen 5 tot 10 minuten bent u bij uw bedrijfsunit.

Unit 1. VERKOCHT
Unit 2. VERKOCHT
Unit 3. VERKOCHT
Unit 4. VERKOCHT
Unit 5. VERKOCHT
Unit 6. VERKOCHT
Unit 7. VERKOCHT
Unit 8. VERKOCHT
Unit 9. VERKOCHT
Unit 10. (EXTRA HOGE UNIT) C.A. 206M2 €245.000,- v.o.n. INCLUSIEF 3 EIGEN PARKEERPLAATSEN!
Unit 11. VERKOCHT
Unit 12. VERKOCHT
Unit 13. VERKOCHT
Unit 14. VERKOCHT
Unit 15. VERKOCHT
Unit 16. VERKOCHT
Unit 17. VERKOCHT
Unit 18. VERKOCHT

Verkoopprijzen zijn exclusief BTW. Gezien het nieuwbouw betreft hoeft er geen overdrachtsbelasting betaald te worden.

Meer informatie? Neem een kijkje op onderstaande website.

toplocatie-wijchen.nl

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
3.845 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Wijchen k 2198
Oppervlakte
3845 m²
Perceel
WCN00-k-2198

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Kaart

naar: Bijsterhuizen Wijchen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand