A leading company for luxury rental apartments

Stonevest

Stonevest heeft zich sinds 2008 als vastgoedspecialist bewezen als betrouwbare partner in het optimaliseren van vastgoed posities en het ontzorgen van vastgoedeigenaren. Wij zijn regionaal gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij. Ook levert Stonevest vastgoedadvies en verzorgen wij vastgoedbeheer op landelijk niveau.

Het onderscheidend vermogen van Stonevest uit zich in het feit dat wij geen inloopkantoor zijn, selectief zijn in de opdrachten die we aannemen en een duidelijke focus hebben op de professionele regionale markt. Wij kunnen hierdoor meer tijd besteden aan onze opdrachten en onze volle aandacht richten op onze opdrachtgevers.

Stonevest heeft een trouwe clientèle met wie wij meerjarige duurzame relaties hebben opgebouwd. Onze opdrachtgevers betreffen zowel grote bedrijven als Haskoning DHV, Post NL, AlfaLaval, banken, als religieuze congregaties, curatoren, advocatenkantoren en Gemeenten (zoals Nijmegen en Venlo). Tevens bedienen wij de kleinere en middelgrote vastgoedbezitters en eindgebruikers. Partijen kiezen veelal voor Stonevest vanwege onze persoonlijke en transparante werkwijze en het feit dat wij het belangrijk vinden om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen voor alle betrokkenen.

Wij zijn een onafhankelijk kantoor met zeer korte lijnen, een vast aanspreekpunt, altijd goed bereikbaar en leveren de hoogst mogelijke kwaliteit.
Stonevest is lid van VastgoedPro. Een beroepsvereniging voor Nederlandse Vastgoedprofessionals. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en het faciliteren van de leden bij de uitoefening van hun beroep.

Wij dwingen onszelf voor u als opdrachtgever gedurende het proces van elke opdracht verschillende scenario’s te overwegen die leiden tot nieuwe inzichten waar van tevoren vaak niet over na wordt gedacht. Dit leidt voor u als opdrachtgever tot verrassende nieuwe inzichten met veel meer keuzevrijheid en een beter eindresultaat tot gevolg. Er zijn namelijk makelaars genoeg!

Samen met u als opdrachtgever en onze collega’s gaan we met plezier voor de allerbeste kwaliteit en resultaten. Gewoon door onze gedachtegangen met elkaar te delen en elkaar uit te dagen. Zo bouwen wij samen met u aan een langdurig partnership die gebaseerd is op eerlijkheid en vertrouwen.

Wij kijken constant met een kritische blik naar onze eigen prestaties en waar wij kunnen verbeteren we deze door het delen van onze ervaringen en regelmatige bijscholing. Voor u als opdrachtgever betekent het dat wij niet alles vanzelfsprekend vinden en dingen goed onderbouwd zeggen zoals ze zijn, ook als het even niet leuk is om te horen. Wij dagen altijd de standaard uit. Standaard is namelijk voor fietsen. Samen vooruitdenken en niet simpelweg ergens van uit gaan is dus onze standaard!