Thermionpark 22 Lent

Omschrijving

OBJECT

Het volledig gerenoveerde Thermiongebouw heeft een centrale functie voor de waalsprong. Het gebouw is een voormalige oude lampenfabriek en heeft een schat aan historische waarde en een unieke centrale ligging.
Het multifunctionele Thermion is een ontmoetingsplek in de Waalsprong. Een wijk waar straks circa 30.000 mensen wonen! Het UMC St Radboud heeft zich er gevestigd met het nieuwe Academische Gezondheidscentrum Thermion.
Een uniek samenwerkingsverband tussen het UMC en tal van eerstelijns zorgaanbieders, zoals een huisartspraktijk, fysiotherapiepraktijk, psychologen, logopedisten, diëtisten, een apotheek.

BESCHIKBARE RUIMTE
De ruimte beschikt over een eigen entree en is zowel via voor-en achterzijde van het gebouw bereikbaar. De grote raampartijen zorgen voor veel daglichtinval. De ruimte is voorzien
van eigen sanitair en een eigen pantry. De ruimte is opgedeeld in 2 gesplitste ruimtes, beide voorzien van heteluchtverwarming.

BESTEMMING

Het object valt onder het bestemmingsplan Thermion en heeft de bestemming Gemengd: De gronden op de plankaart aangewezen voor Gemengd (GD) zijn bestemd voor: wonen; kantoren; bedrijven categorie 1 en 2 als bedoeld in bijlage 1 (Staat van bedrijfsactiviteiten); dienstverlenende bedrijven; maatschappelijke voorzieningen; horeca categorie 1 als bedoeld in bijlage 2 (Staat van horeca- activiteiten) ter plaatse van de aanduiding “horeca” op de plankaart; ondersteunende horeca; ondersteunende detailhandel;

OPPERVLAKTEN EN INHOUD

Begane grond ca. 120 m2 v.v.o.

HUURPRIJS

De huurprijs bedraagt €22.500,00 per jaar exclusief servicekosten.

Servicekosten: €45,- per m2 per jaar exclusief BTW (voorschot)

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient deze minimaal een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te storten.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.

HUURTERMIJN
vijf jaar plus vijf optiejaren

Aanvaarding:
In overleg

Wilt u meer informatie, bezoek dan de Stonevest website

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media

Kaart

naar: Thermionpark 22 Lent
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand