Thermionpark 9 Lent

Omschrijving

OBJECT

Het Thermiongebouw is een begrip in de Waalsprong. Door haar gunstige ligging is het een populaire bestemming voor zorgaanbieders en inwoners.

BESTEMMING

Het object valt onder het bestemmingsplan Thermion en heeft de bestemming Gemengd: De gronden op de plankaart aangewezen voor Gemengd (GD) zijn bestemd voor: wonen; kantoren; bedrijven categorie 1 en 2 als bedoeld in bijlage 1 (Staat van bedrijfsactiviteiten); dienstverlenende bedrijven; maatschappelijke voorzieningen; horeca categorie 1 als bedoeld in bijlage 2 (Staat van horeca- activiteiten) ter plaatse van de aanduiding “horeca” op de plankaart; ondersteunende horeca; ondersteunende detailhandel;

OPPERVLAKTEN EN INHOUD

Tweede etage ca. 167,99 m2 v.v.o.

HUURPRIJS

De huurprijs bedraagt €150,- per m2 per jaar incl. BTW vervangengende opslag en exclusief servicekosten.

Servicekosten: €45,- per m2 per jaar exclusief BTW (voorschot)

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient deze minimaal een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te storten.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.

Aanvaarding:
In overleg

Wilt u meer informatie, bezoek dan de Stonevest website

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
LENT A 314
Perceel
LEN00-A-314
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

naar: Thermionpark 9 Lent
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand