van Rosenburgweg 110 Nijmegen

Omschrijving

Object is een voormalig Post NL voorsoorteercentrum uit 1996 met een zeer ruim parkeerterrein gelegen op een perceel van ca. 10.600 m2. De locatie is zeer gunstig ten opzichte van snel- en uitvalswegen.

Het vrijstaande bedrijfsgebouw bestaat uit een zeer ruime bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 2.010 m2 verdeeld over verschillende ruimten en met een sanitaire ruimte, diverse overhead deuren en een aparte entree aan de voorzijde.

Op de eerste etage bevind zich een ruim opgezette kantine met aangrenzende spoelkeuken, diverse kantoorruimte en sanitaire voorzieningen. Het gebouw is erg ruim opgezet.

Omgeving
Het gebouw ligt op enkele rijminuten van afslag 1 van de rijkswegen A73 en knooppunt Ewijk van de rijkswegen A50 en A73. Nog enkele minuten verder is knooppunt Valburg waar de A50 en de A15 elkaar kruisen.De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed met NS-station Nijmegen Dukenburg op 10 minuten looptijd. Vanaf het station is het mogelijk de Sprinter te nemen
voor alle bestemmingen richting ’s-Hertogenbosch en ook naar Nijmegen NS-station.
Op enkele minuten loopafstand bevindt zich tevens winkelcentrum Dukenburg met voldoende lunchgelegenheden, Albert Heijn, HEMA en diverse lokale winkeliers. Daarnaast bevindt zich Woonboulevard Nijmegen met enkele grote meubelzaken en diverse eetgelegenheden.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan Brabantse poort en heeft de bestemming Bedrijf: De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (model Nijmegen) met dien verstande dat BEVI-bedrijven niet zijn toegestaan;

Oppervlakten en inhoud
Totale oppervlakte ca. 2.377 m2
Bedrijfsruimte ca. 1.954 m2
Kantoor ca. 423 m2
Perceel ca. 10.600 m2

Erfdienstbaarheden, opstalrecht en/of andere zakelijke rechten
Het perceel is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b. van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van N.V. Nederlandse Gasunie; het perceel is belast met een opstalrecht ten behoeve van N.V. Nuon Infra Oost tot het stellen en in eigendom hebben, onderhouden, vernieuwen en controleren van kabels en leidingen ten behoeve van de elektriciteitsvoorziening. Koper dient zelf e.e.a. te verifiëren.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
10.600 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Neerbosch E 2536
Oppervlakte
10600 m²
Perceel
NBH00-E-2536

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeren op eigen terrein, tevens is er een overdekte fietsenstalling aanwezig
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

naar: van Rosenburgweg 110 Nijmegen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand