Bel ons: 024 324 91 33
694,12 m² Parkeergelegenheid:

Thermiongebouw

Het volledig gerenoveerde Thermiongebouw heeft een centrale functie voor de waalsprong. Het gebouw is een voormalige oude lampenfabriek en heeft een schat aan historische waarde en een unieke centrale ligging. Het multifunctionele Thermion is een ontmoetingsplek in de Waalsprong. Een wijk waar straks circa 30.000 mensen wonen! Het UMC St Radboud heeft zich er gevestigd met het nieuwe Academische Gezondheidscentrum Thermion. Een uniek samenwerkingsverband tussen het UMC en tal van eerstelijns zorgaanbieders, zoals een huisartspraktijk, fysiotherapiepraktijk, psychologen, logopedisten, diëtisten, een apotheek.

 

Omgeving

Thermionpark is gelegen op een zeer gunstigge locatie aan de verbindingsweg tussen Nijmegen en Arnhem, in de Waalsprong. De Waalsprong is direct verbonden met het levendige centrum van Nijmegen. Met de opening van de nieuwe stadsbrug ‘De Oversteek’ is de bereikbaarheid van beide delen nog beter. Via de fietsverbinding aan de spoorbrug, ben je in no-time aan de overkant, bij het centraal sta on of midden in het centrum. Het openbaar vervoer verbindt de Waalsprong met zowel het stadscentrum als de regio. Trein en bus brengen u overal naar toe. Thermionpark is gelegen in de wijk Laauwik in Lent. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Bestemming

Het object valt onder het bestemmingsplan Thermion en hee de bestemming Gemengd: De gronden op de plankaart aangewezen voor Gemengd (GD) zijn bestemd voor: wonen; kantoren; bedrijven categorie 1 en 2 als bedoeld in bijlage 1 (Staat van bedrijfsac viteiten); dienstverlenende bedrijven; maatschappelijke voorzieningen; horeca categorie 1 als bedoeld in bijlage 2 (Staat van horeca- ac viteiten) ter plaatse van de aanduiding “horeca” op de plankaart; ondersteunende horeca; ondersteunende detailhandel;

 

Oppervlakten en inhoud

Totale oppervlakte.          ca. 694,12 m2

Begane grond.                   ca. 240,28 m2 (DEZE RUIMTE IS REEDS VERHUURD)

Eerste etage.                       ca. 165,63 m2 (DEZE RUIMTE IS REEDS VERHUURD)

Tweede etage.                    ca. 167,55 m2 (DEZE RUIMTE IS ONDER OPTIE)

Aanbouw begane grond   ca. 120,66 m2 (DEZE RUIMTE IS REEDS VERHUURD)

 

Huurprijs

De aanbouw op de begane grond is apart te huren. De overige ruimten worden bij voorkeur in zijn geheel verhuurd. De huurprijs bedraagt €148,- per m2 per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Plattegrond

Contact

Overig aanbod