Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Thermionpark 9, Lent

Vastgoed
€150
167,99 m² Parkeergelegenheid:

Thermiongebouw

Het volledig gerenoveerde Thermiongebouw heeft een centrale functie voor de waalsprong. Het gebouw is een voormalige oude lampenfabriek en heeft een schat aan historische waarde en een unieke centrale ligging. Het multifunctionele Thermion is een ontmoetingsplek in de Waalsprong. Een wijk waar straks circa 30.000 mensen wonen! Het UMC St Radboud heeft zich er gevestigd met het nieuwe Academische Gezondheidscentrum Thermion. Een uniek samenwerkingsverband tussen het UMC en tal van eerstelijns zorgaanbieders, zoals een huisartspraktijk, fysiotherapiepraktijk, psychologen, logopedisten, diëtisten, een apotheek.

 

Omgeving

Thermionpark is gelegen op een zeer gunstigge locatie aan de verbindingsweg tussen Nijmegen en Arnhem, in de Waalsprong. De Waalsprong is direct verbonden met het levendige centrum van Nijmegen. Met de opening van de nieuwe stadsbrug ‘De Oversteek’ is de bereikbaarheid van beide delen nog beter. Via de fietsverbinding aan de spoorbrug, ben je in no-time aan de overkant, bij het centraal sta on of midden in het centrum. Het openbaar vervoer verbindt de Waalsprong met zowel het stadscentrum als de regio. Trein en bus brengen u overal naar toe. Thermionpark is gelegen in de wijk Laauwik in Lent. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Bestemming

Het object valt onder het bestemmingsplan Thermion en hee de bestemming Gemengd: De gronden op de plankaart aangewezen voor Gemengd (GD) zijn bestemd voor: wonen; kantoren; bedrijven categorie 1 en 2 als bedoeld in bijlage 1 (Staat van bedrijfsac viteiten); dienstverlenende bedrijven; maatschappelijke voorzieningen; horeca categorie 1 als bedoeld in bijlage 2 (Staat van horeca- ac viteiten) ter plaatse van de aanduiding “horeca” op de plankaart; ondersteunende horeca; ondersteunende detailhandel;

 

Oppervlakten en inhoud

 

Tweede etage.                    ca. 167,99 m2 v.v.o.

 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt €150,- per m2 per jaar incl. BTW vervangengende opslag en exclusief servicekosten.

Servicekosten €45,- per m2 per jaar exclusief BTW

Zekerheidsstelling: 
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient deze minimaal een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW te storten.
Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.
Aanvaarding:
In overleg

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod