A leading company for luxury rental apartments

Verkoopbegeleiding

Stonevest focust zich op de markt van woningen in het hogere segment en woningen met een bijzonder karakter in de regio Nijmegen, Berg en Dal en Beek-Ubbergen. Dergelijke woningen vragen om een behandeling op niveau. Geen standaardprocedures, maar een specifieke aanpak op maat en bij het segment behorende expertise. Ons kantoor betreft dan ook geen inloopkantoor, waardoor wij meer tijd kunnen besteden aan onze opdrachten en onze volledige aandacht kunnen richten op onze opdrachtgevers. U vindt in ons een partner die in staat is u volledig te ontzorgen bij de verkoop van uw woning en de kennis en expertise in huis heeft om uw unieke woonhuis optimaal in de markt te positioneren.

Voor woningen in het hogere segment hanteren wij een passende marketingstrategie voor een optimaal verkoopresultaat. Op basis van uw wensen en de verkoopstrategie schakelen we alle gewenste en noodzakelijke kanalen in. Denk daarbij onder andere aan;

  • Exclusieve fotografie door onze vaste residentiele mediapartner.  (Stonevest is hierbij aanwezig om de opnames te begeleiden).
  • Een exclusieve video indien mogelijk met Drone beelden (Stonevest is hierbij aanwezig om de opnames te begeleiden).
  • Een professionele verkoopbrochure passend bij uw woning
  • Funda plaatsing met de passende uitstraling
  • Social media advertenties gericht op de passende doelgroep. Potentiële kopers van woningen blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn. Via deze kanalen krijgen ook deze potentiële kopers uw woning onder ogen. (LinkedIn, Facebook, Instagram) 
  • Residence advertentie (online en/of het tijdschrift)
  • The art of Living advertentie (online en of het magazine)

Geeft u de voorkeur aan een stille verkoop, dan ontwikkelen we in overleg met u een passende strategie.