Please add sliding bar widget here...
 
Bel ons: 024 324 91 33

Van Rosenburgweg 110, Nijmegen

Vastgoed
€1.570.000/k.k.
1954 m² Parkeergelegenheid:

Object is een voormalig Post NL voorsoorteercentrum uit 1996 met een zeer ruim parkeerterrein gelegen op een perceel van ca. 10.600 m2. De locatie is zeer gunstig ten opzichte van snel- en uitvalswegen.

Het vrijstaande bedrijfsgebouw bestaat uit een zeer ruime bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 2.010 m2 verdeeld over verschillende ruimten en met een sanitaire ruimte, diverse overhead deuren en een aparte entree aan de voorzijde.

Op de eerste etage bevind zich een ruim opgezette kantine met aangrenzende spoelkeuken, diverse kantoorruimte en sanitaire voorzieningen. Het gebouw is erg ruim opgezet.

Omgeving
Het gebouw ligt op enkele rijminuten van afslag 1 van de rijkswegen A73 en knooppunt Ewijk van de rijkswegen A50 en A73. Nog enkele minuten verder is knooppunt Valburg waar de A50 en de A15 elkaar kruisen.De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed met NS-station Nijmegen Dukenburg op 10 minuten looptijd. Vanaf het station is het mogelijk de Sprinter te nemen
voor alle bestemmingen richting ’s-Hertogenbosch en ook naar Nijmegen NS-station.
Op enkele minuten loopafstand bevindt zich tevens winkelcentrum Dukenburg met voldoende lunchgelegenheden, Albert Heijn, HEMA en diverse lokale winkeliers. Daarnaast bevindt zich Woonboulevard Nijmegen met enkele grote meubelzaken en diverse eetgelegenheden.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan Brabantse poort en heeft de bestemming Bedrijf: De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (model Nijmegen) met dien verstande dat BEVI-bedrijven niet zijn toegestaan;

Koopprijs €1.570.000,- k.k.

Huurprijs: €160.000,- per jaar

Oppervlakten en inhoud
Totale oppervlakte ca. 2.377 m2
Bedrijfsruimte ca. 1.954 m2
Kantoor ca. 423 m2
Perceel ca. 10.600 m2

Erfdienstbaarheden, opstalrecht en/of andere zakelijke rechten
Het perceel is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b. van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van N.V. Nederlandse Gasunie; het perceel is belast met een opstalrecht ten behoeve van N.V. Nuon Infra Oost tot het stellen en in eigendom hebben, onderhouden, vernieuwen en controleren van kabels en leidingen ten behoeve van de elektriciteitsvoorziening. Koper dient zelf e.e.a. te verifiëren.

Plattegrond

Michiel Honée

Bekijk profiel

Contact

Overig aanbod