De Geest 23 Beek

Omschrijving

Uniek bouwkavel te koop in het prachtige groene Beek;

Eens in de zoveel jaar komt er een bouwkavel beschikbaar op een unieke locatie waar u uw droomhuis kunt realiseren. Dit bouwkavel van ca. 380 m2 is gelegen op De Geest, een prachtige locatie midden in het dorp Beek, grenzend aan het natuurgebied Heerlijkheid Beek. Wonen op De Geest is wonen met karakter. De omringende natuur en historische villa’s maken van De Geest een gebied met uitstraling. De karakteristieke panden Liefdegesticht en Vluchtheuvel zijn volledig in stijl vernieuwd. Bijzonder zijn ook de historische kerken en de intieme monumentale begraafplaats.

Vanuit De Geest loopt u zo het Kastanjedal in. Dit maakt onderdeel uit van de Heerlijkheid Beek, een zeer fraai op de stuwwal gelegen landschap met een afwisseling van bos, beekjes en weilanden en met prachtige vergezichten. Droom weg bij een wandeling in deze rijke natuur.

Wonen op De Geest is wonen met comfort. U bent van alle gemakken voorzien. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt op fietsafstand. Zij is rijk aan kunst en cultuur. Van winkelen tot uitgaan, u voelt zich er thuis.

Het centrum van Beek ligt op loopafstand. Beek kent een hoog voorzieningenniveau met horeca, winkels, scholen, sport- en zorgvoorzieningen. In de zomer is het heerlijk toeven op een van de terrassen aan de Rijksstraatweg. Geniet van het rijke leven in Beek.

Het bouwvlak waarbinnen de vrijstaande woning gerealiseerd mag worden is ca. 11 meter lang en 9 meter breed.

Bestemmingsplan:
Het bouwkavel heeft de bestemming wonen-1. Deze gronden zijn bestemd voor woningen. Binnen het bouwvlak is 1 woning toegestaan.

Hoofdlijnen van de bouwbepalingen:
– Maximale goothoogte van het hoofdgebouw: 4 meter
– Maximale bouwhoogte: 8 meter
– Dakhelling tussen de 40 en 50 graden
– Bijgebouwen max: 30 m2 ( goothoogte en bouwhoogte maximaal 3 meter)
– Aan- en uitbouwen alleen binnen bouwvlak en minimaal 3 meter achter de voorgevel en het verlengde hiervan (de goot- en bouwhoogte van mag niet meer bedragen dan 3,5 m)
– Parkeervoorzieningen: minimaal 25m2 grond dient hiervoor gereserveerd te worden

Laat op deze prachtige plek naar eigen inzicht uw woning ontwerpen. De vorming van de woning en bijgebouw moet in overeenstemming zijn met de beeldkwaliteitseisen zoals opgenomen in het beeldkwaliteitsplan.

Kortom, dit bouwkavel in Beek biedt de kans om een prachtig huis te bouwen in een adembenemende en groene omgeving. Grijp deze unieke gelegenheid aan en maak je dromen werkelijkheid!

Lees de volledige omschrijving

Contact

Stonevest

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in centrum

Oppervlakten en inhoud

Perceel
380 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ubbergen B 4377
Oppervlakte
380 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
UBG00-B-4377
Bekijk alle kenmerken

Kaart

naar: De Geest 23 Beek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand